2 4
Εκδηλώσεις

Θεατρική Παράσταση: «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ»

Το  Θέατρο είναι  μαγεία… και λίγη από αυτή έζησαν σήμερα οι μαθητές/τριες των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας, που παρακολούθησαν στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας την θεατρική παράσταση: «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ»

Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ» Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, το ύφος την φιλία, την ομαδικότητα και τη ψυχολογία ιδανικό για παιδιά κάθε ηλικίας, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία το υπερθέαμα και τον διδακτικό χαρακτήρα.

Η μικρή Ντόροθυ από το Κάνσας μαζί με τους φίλους της το σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο, και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν μαζί να βρουν μια μαγεμένη χώρα όπου εκεί ζει ο τρομερός και φοβερός μάγος ο μάγος του ΟΖ .

Για να φτάσουν όμως στην μαγεμένη χώρα του ΟΖ μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες, όπου συναντούν και την μάγισσα τις ανατολής αλλά και την μάγισσα τις δύσης……….

Το πιο συγκλονιστικό και θεαματικό είναι ότι ο μάγος του ΟΖ για πρώτη φορά παγκοσμίως θα είναι ένας ΑΛΗΘΙΝΟΣ μάγος… Ο περίφημος μάγος ταχυδακτυλουργός LUIGELO….. που με τις μαγικές του ικανότητες θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση